Πως μπορείτε να κερδίσετε το δερμάτινο μπουφάν του Βαρουφάκη

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνεδρίαση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνεδρίαση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης το Σάββατο 30 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Βαρουφάκης "κληρώνει" το δερμάτινο μπουφάν του. Μάθετε πως μπορείτε να το διεκδικήσετε

Το βιβλίο του  "And the Weak Suffer What They Must?" παρουσιάζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε εκδήλωση που διοργανώνει εκδοτικός οίκος του Λονδίνου και ένας τυχερός θα κερδίσει το μαύρο δερμάτινο μπουφάν του!

Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα. Στην ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως ο Γιάνης Βαρουφάκης, όχι μόνο θα υπογράψει το βιβλίο του στους συμμετέχοντες, αλλά θα δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να φύγει φορώντας το δερμάτινο μπουφάν του.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle του Λονδίνου και η είσοδος για όσους ενδιαφέρονται θα είναι δωρεάν.

Μάλιστα, διευκρινίζεται πως λόγω χρονικών περιορισμών, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θα μπορέσει να ποζάρει για φωτογραφίες, ενώ οι αφιερώσεις του θα περιέχουν μόνο ονόματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βαρουφάκης
SHARE: