Πού θα κάνουν διακοπές το Πάσχα Τσίπρας, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης και Καραμανλής

Πού θα κάνουν διακοπές το Πάσχα Τσίπρας, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης και Καραμανλής

Οι διακοπές των πολιτικών για την περίοδο του Πάσχα - Σε μικρό νησί του Αιγαίου ο πρωθυπουργός, στη νότια Ευρώπη ο Κώστας Καραμανλής

Στο νησί της Τήλου θα κάνει διακοπές για το Πάσχα με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο πρωθυπουργός θα κάνει διακοπές στην Τήλο όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Απριλίου.

Ο ίδιος έφτασε άλλωστε στη Ρόδο το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης με πτήση της Olympic Αirways συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί και πάλι το νησί της Τήλου μετά από πρόσκληση της δημάρχου Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη.

Ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται άλλωστε στην Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Από τη δική του μεριά, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί για την Ανάσταση στο νησί της Τήνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα βρεθεί στη γενέτειρά του, τη Μεσσηνία, όπως κάνει κάθε χρόνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Μεγάλη Παρασκευή θα παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Ακόμη, ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του στη νότια Ευρώπη σε περιοχή της Μεσογείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα