ΠΡΑΤΤΩ για απειλές κατά του Κοτζιά: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

ΠΡΑΤΤΩ για απειλές κατά του Κοτζιά: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
Συνάντησ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αρμένιο ομόλογο του Έντουαρντ Ναλμπαντιάν, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στο υπουργείο Εξωτερικών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Η ανακοίνωση της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ για τις απειλές κατά του Ν. Κοτζιά

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται τονίζει με ανακοίνωσή της η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ με αφορμή τις απειλές κατά του Προέδρου του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκου Κοτζιά.

Για μια ακόμη φορά το φασιστικό – ναζιστικό παρακράτος των μπράβων και των «νταβατζήδων», εμφανίζει το κουκουλοφορεμένο πρόσωπο του προσπαθώντας να τρομοκρατήσει των υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και τον Ελληνικό λαό. Τέτοιου είδους τακτικές δεν απειλούν μόνο πρόσωπα αλλά κυρίως θεσμούς και εν τέλει την ιδία την Δημοκρατία και το μέλλον της χώρας τονίζει η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ και προσθέτει: Είναι ανάγκη όλοι οι δημοκράτες πατριώτες, να υψώσουν φωνή και να σταματήσουν κάθε είδους απειλές από ακραίες ναζιστικές, φασιστικές, παρακρατικές ομάδες, οι οποίες υπάρχουν και χρηματοδοτούνται, για να καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας και διχόνοιας. Καταλήγει μάλιστα υπογραμμίζοντας ότι «Σε μια περίοδο που η χώρα διαπραγματεύεται σημαντικά και χρόνια Εθνικά θέματα, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι ενωμένος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα