Προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας ζητά ο Μητσοτάκης. Το συνδέει με προσφυγικό

Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ ζητώντας τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζητήσης μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Προ ημερησίας στη Βουλή για θέματα ασφαλείας ζήτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή που αναμένεται να στείλει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντός ολίγου.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από σύσκεψη του συντονιστικού της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό το οποίο αναφέρει στην επιστολή του ο κ.Μητσοτάκης είναι ότι: “Καθίσταται αναπόδραστη ανάγκη η εξέταση της ασφάλειας στις νέες συνθήκες που βιώνει η χώρα” καθώς όπως εκτιμά ο κ.Μητσοτάκης στην επιστολή του: “Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες βάσιμα μπορεί να υποστηριχθεί ότι οι συμφωνίες της ΕΕ για το προσφυγικό και οι ρυθμίσεις για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων θα αντιμετωπίσουν πρόσθετα προβλήματα στην εφαρμογή τους. Αυτό θα σημαίνει επιπλέον βάρη και πρόσθετα προβλήματα σε μία σχεδόν εκτός ελέγχου κατάσταση στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα”

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι σε αυτές τις συνθήκες το ζήτημα της ασφάλειας καθίσταται ζωτικής σημασίας για τους Έλληνες πολίτες και για τη χώρα μας.

Προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας ζητά ο Μητσοτάκης. Το συνδέει με προσφυγικό
Προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας ζητά ο Μητσοτάκης. Το συνδέει με προσφυγικό
SHARE: