“Έβρισε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ”

“Έβρισε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ”

Για σκληρές εκφράσεις σε βάρος βουλευτών, καταγγέλλει τον Θ. Πάγκαλο ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Νικολόπουλος. Ποιες φράσεις του αποδίδει. Τι προκάλεσε την οργή του

Φραστική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου για τη στάση του στο θέμα της απόδοσης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, έκανε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο βουλευτής τον κατηγόρησε μάλιστα ότι αποκάλεσε μ…κες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στον MAX FM ο Αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης αποκάλεσε μ….. τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Αχαΐα που συνυπέγραψαν την ερώτηση για το τι γίνεται με το λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr , το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησης που είχε ο κ. Πάγκαλος με τον δήμαρχο της Πάτρας και τους πρώην δημάρχους της πόλης για το θαλάσσιο μέτωπο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο κ. Πάγκαλος αντί να λέει μ…..ες τους βουλευτές να μας δώσει το πρωτόκολλο, όχι το… δευτερόκολο. Δηλαδή ο κ. Πάγκαλος τόσο μεγάλο τον έχει; Είναι ντροπή του”.

Εκρηκτική η κατάσταση στα λιμάνια

Απελπιστική είναι πλέον η κατάσταση στα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, με μετανάστες να προσπαθούν καθημερινά να επιβιβαστούν παράνομα σε ένα από τα  διερχόμενα φορτηγά, με αποτέλεσμα τα λιμάνια να μετατρέπονται κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης.

Τα επεισόδια βίας είναι καθημερινό φαινόμενο, με τις αρχές να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Πρόσφατα επεισόδια με συμπλοκές μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνικοτήτων επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.  Οι αλλοδαποί μετανάστες επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό διαπληκτίζονται προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο της περιοχής. 

Αυτά τα περιστατικά βίας συχνά μεταφέρονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στο κέντρο της πόλης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία των Αχαιών πολιτών.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς βλέπει τα φαινόμενα αυτά να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ενώ οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα.  “Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από έκρυθμη, καθώς ο κίνδυνος γενικευμένης σύρραξης στην πόλη είναι πλέον ορατός”, καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα