Προϋπολογισμός – Καραθανασόπουλος: “Σκυλοκαβγάς πάνω στα συντρίμμια του ΕΣΥ”

Διαβάζεται σε 2'
Προϋπολογισμός – Καραθανασόπουλος: “Σκυλοκαβγάς πάνω στα συντρίμμια του ΕΣΥ”
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος InTime

Επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Με “σκυλοκαβγά” των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, πάνω στα “συντρίμμια” του ΕΣΥ, παρομοίασε την αντιπαράθεση των κομμάτων που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, κατά την τελευταία ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού 2022 στην ολομέλεια της Βουλής.

Τα κόμματα αυτά, που είναι υπεύθυνα για την κατάσταση στην Υγεία, επιδόθηκαν σε μια αντιπαράθεση για να αποκτήσουν άλλοθι, και να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους, την ώρα που συμφωνούν σε όλα τα κεντρικά ζητήματα, είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι οι ευθύνες είναι διαχρονικές, υπήρχαν και πριν την πανδημία και σήμερα “φούντωσαν”.

Όπως είπε ο κ. Καραθανασόπουλος παραμένουν τα προβλήματα με την έλλειψη κλινών ΜΕΘ, με τις ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, τις ελλείψεις σε μηχανήματα και τεχνολογικό εξοπλισμό, με την υποχρηματοδότηση και τη μεταφορά των βαρών στις πλάτες των ασφαλισμένων. «Το μόνο που κάνουν είναι να κουβεντιάζουν για το πόσα δίνει ο προϋπολογισμός. Εμείς μιλάμε για τις ανάγκες και όχι για το εάν δίνετε “ένα πάνω και ένα κάτω”», είπε ο κ. Καραθανασόπουλος ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση ότι προχωρά στην εμπορευματοποίηση, στη λογική της ατομικής επιλογής, ενώ στα τα λαϊκά στρώματα λέει “βολέψου και στα ράντσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα