Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 155 “ναι” έναντι 144 “όχι” και μιας απουσίας

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 155 “ναι” έναντι 144 “όχι” και μιας απουσίας
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Δίχως απώλειες υπερψηφίστηκαν οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τι είπαν στις ομιλίες τους οι αρχηγοί

Αρραγή εικόνα παρουσίασε η νέα κυβέρνηση στην πρώτη δοκιμασία της στη Βουλή καθώς και οι 155 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Όχι» είπαν στην κυβέρνηση 144 βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης. Απουσίαζε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας ο οποίος έστειλε επιστολή καταψήφισης των προγραμματικών δηλώσεων από το εξωτερικό που δεν προσμετρήθηκε πάντως στο τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα προσμετρήθηκε η θετική επιστολική ψήφος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, καθώς βρισκόταν σε επίσημη κυβερνητική αποστολή στις Βρυξέλλες.

Tην κυβέρνηση υπερψήφισε και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος παρά τις επιφυλάξεις που είχε εκφράσει τις τελευταίες ημέρες.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Ο έντονος διάλογος Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά

Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα

Η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη

Η ομιλία του Βασίλη Λεβέντη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα