Πυρά Κουμουτσάκου: Υβρις απέναντι στον ελληνικό λαό η στάση της κυβέρνησης

Πυρά Κουμουτσάκου: Υβρις απέναντι στον ελληνικό λαό η στάση της κυβέρνησης
O τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Από το βήμα της Βουλής, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής για τη στάση της στο θέμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Μεταξύ άλλων τόνισε: “Το χθεσινό δημοψήφισμα στα Σκόπια βάζει τη γειτονική χώρα σε μια παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας. Αλλά βάζει σε αβεβαιότητα και την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτά όσον αφορά τη γειτονική χώρα. Όσον αφορά τα δικά μας, δυστυχώς βλέπω να συνεχίζεται ένα ακατανόητο θέατρο παραλόγου, με μια κυβέρνηση η οποία υιοθετεί σε μείζον εθνικό θέμα, διαφορετικές σχολές ανάλυσης, σκέψης και πολιτικής.

Αλλα λέει ο κ. Καμμένος, άλλα λέει ο κ. Κοτζιάς. Αλλιώς εκτιμούν το αποτέλεσμα στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλιώς στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί, συνεχίζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι μια ύβρις απέναντι στον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση αυτή τους λέει κατάμουτρα ότι “σας κοροϊδεύω”. Αυτό πρέπει να τελειώσει όλοι πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα