Ρουσόπουλος: Ο Λαζόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μπούλης στην Ελλάδα

Ρουσόπουλος: Ο Λαζόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μπούλης στην Ελλάδα

Ως τον άνθρωπο που έχει κάνει "bulling εναντίων των πάντων, από τις γριές μέχρι οποιονδήποτε πολιτικό αντίπαλο" χαρακτηρίζει τον ηθοποιό, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επί κυβερνήσεων Καραμανλή

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Τρόικα” του “Αθήνα 98,4” και σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου, αποκαλώντας τον “τον μεγαλύτερο μπούλη στην Ελλάδα”. Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στον ηθοποιό με αφορμή τις δηλώσεις του πως έχει δεχτεί bullying στο διαδίκτυο.

“Κάποιοι ανακαλύπτουν το bullying του διαδικτύου, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος. Ξαφνικά ανακάλυψε ο άνθρωπος που είναι ο μεγαλύτερος μπούλης στην Ελλάδα, έχει δηλαδή κάνει bullying εναντίων των πάντων, από τις γριές μέχρι οποιονδήποτε πολιτικό αντίπαλο, ανθρώπους που δεν θεωρούν ότι συμβαδίζουν με τις δικές του απόψεις” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Βγήκε προχθές να μας πει ότι υπάρχει bullying στο διαδίκτυο και ότι υπάρχει νέα δουλειά . Δεν έχει διαβάσει τόσα χρόνια διαδίκτυο να δει τι γίνεται από κάτω. Στην Ελλάδα δε βλέπουμε τον καθρέφτη μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα