Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη
Άδωνις Γεωργιάδης MotionTeam

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έριξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Για "αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική επίθεση" κάνει λόγο ο Στ. Πέτσας.

Παρέμβαση έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε λίγο μετά τις 12.30 η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», όπως γνωστοποιήθηκε από ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» έφθασαν έξω από το σπίτι του υπουργού και πέταξαν τρικάκια. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ενώ πριν από λίγο ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την ενέργειά τους.

Η ανακοίνωση Πέτσα

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το συμβάν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version