Σακελλαρίδης: Από σήμερα η ουσιαστική διαπραγμάτευση

Ενημερώση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη την Πέμπτη 12 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ενημερώση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη την Πέμπτη 12 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Για σαφή εντολή και διαπραγμάτευση με ισχυρά όπλα από αύριο Δευτέρα, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τηλεφωνικής έρευνας

Υπάρχει η εκτίμηση ότι δόθηκε σαφής εντολή στην κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις δικές της θέσεις και να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις των δανειστών. Από σήμερα ξεκινάμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων στον ΑΝΤ1.

"Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σφραγίσουμε σύντομα μια συμφωνία", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε:"Υπάρχει η εκτίμηση ότι δόθηκε σαφής εντολή στην κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις δικές της θέσεις και να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις των δανειστών".

"Η εντολή που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι σαφής. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να κλείσει η διαπραγμάτευση ακόμα και σε 48 ώρες", ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοψήφισμα, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network