Σακελλαρίδης: Δεν έχουμε κάνει καμία κωλοτούμπα

Σακελλαρίδης: Δεν έχουμε κάνει καμία κωλοτούμπα
Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη κάνουν τις ανακοινώσεις του νέου κυβερνητικού σχήματος από τη Βουλήμ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για ανταλλαγή δύο τύπων ομολόγων

«Δεν έχουμε κάνει καμία απολύτως κωλοτούμπα. Ενδεχομένως, κάποιοι να δυσαρεστούνται που δεν έχουμε κάνει κωλοτούμπα», τόνισε  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στον ΑΝΤ1 σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Financial Times». Υπενθυμίζεται οιτι ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο χθες για ανταλλαγές δυο τύπων ομολόγων.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε στο ίδιο πλαίσιο ότι η «πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι αυτό το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, γι΄αυτό ακριβώς απαιτείται η διαγραφή του. Όταν λέμε διαγραφή, μπορεί να γίνει με πολλούς τεχνικούς τρόπους. Ένας απ’ αυτούς τους τεχνικούς τρόπους είναι αυτός που ακούστηκε χθες σε παρουσίαση του κ. Βαρουφάκη προς Βρετανούς επενδυτές. Αυτό που μας νοιάζει εμάς είναι αυτή τη στιγμή να καταστεί βιώσιμο το δημόσιο χρέος, να πάρει ανάσα η ελληνική κοινωνία και να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την πραγματική ανάπτυξη».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο οποίος υποστήριξε ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίσουν, ο κ. Σακελλαρίδης είπε:

«Το θεωρώ εύλογο αυτό που λέει ο κ. Καμμένος. Δεν το θεωρώ παράλογο. Εμείς θέλουμε από τη δική μας την πλευρά, στο πλαίσιο αυτής της κυβέρνησης συνεργασίας, να υπάρχει μία συχνή, μία τακτική και μία εποικοδομητική συνεννόηση από τους δύο εταίρους, έτσι ώστε τα νομοσχέδια τα οποία θα προωθούνται, να είναι νομοσχέδια τα οποία θα τυγχάνουν της στήριξης όλης της κυβέρνησης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα