Σακελλαρίδης: Δεν μπορούν κάποιοι να απειλούνται με ειδικά δικαστήρια, από ποιους;

Σακελλαρίδης: Δεν μπορούν κάποιοι να απειλούνται με ειδικά δικαστήρια, από ποιους;
Ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Το βασικό στοιχείο της ενότητας, σημείωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι σε περίπτωση διάσπασης πάρα πολύ κόσμος που έχει πιστέψει σε αυτό θα πάει στο σπίτι του

“Κανείς από όσους ψήφισε “ναι” δεν στρουθοκαμηλίζει πιστεύοντας ότι προάγονται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης”, ανέφερε ο Γ. Σακελλαρίδης, στην τοποθέτηση του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Δήλωσε ακόμη πως ένα έκτακτο συνέδριο θα έπρεπε να γίνει ούτως ή άλλως γιατί βρισκόμαστε σε μια πολιτική τομή.

Ο κ. Σακελλαρίδης ζήτησε ακόμη να μπει ένας φραγμός στον πολιτικό κανιβαλισμό. “Δεν μπορούν κάποιοι να απειλούνται με ειδικά δικαστήρια, από ποιους;”, είπε χαρακτηριστικά.

Το βασικό στοιχείο της ενότητας, σημείωσε, “είναι ότι σε περίπτωση διάσπασης πάρα πολύ κόσμος που έχει πιστέψει σε αυτό θα πάει στο σπίτι του. Κι εγώ στην κυβέρνηση ήμουνα και υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία δε φτάσαμε στα όρια της αριστερής διακυβέρνησης”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Δεν θα βρούμε τη ρότα μας αν δεν λύσουμε την αυταπάρνηση ότι είναι αριστερά το τρίτο μνημόνιο. Καταποντήσαμε το εργατικό προνόμιο, ότι πιο ταξικό. Και μόνο τα μέτρα που ψηφίσαμε προχθές συνιστούν αυτοαναίρεση της αριστεράς” δήλωσε από τη δική του μεριά ο Α. Μητρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα