Σακελλαρίδης: Σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σακελλαρίδης: Σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI

Σε δήλωση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος προχώρησε τα ξημερώματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τι αναφέρει για τους διαφωνούντες και για τη Συμφωνία, μετά την κύρωσή της από τη Βουλή

“Σήμερα η Βουλή έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συμφωνία, ψηφίζοντας τα δύσκολα μέτρα”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σημειώνοντας ότι «το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας, όμως, συνιστά σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη σκιά των σεναρίων για ανασχηματισμό, ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει ότι «32 Βουλευτές (σ.σ. δεν μετράει τα “παρών”) αποφάσισαν να μην στηρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς καταψηφίζοντας την επιλογή της για αποτροπή του κινδύνου της χρεοκοπίας».

Υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι «βασική προτεραιότητα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της Συμφωνίας, το αμέσως επόμενο διάστημα».

Ολόκληρη η δήλωση

“Σήμερα η Βουλή έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συμφωνία, ψηφίζοντας τα δύσκολα μέτρα. Το αποτέλεσμα της  σημερινής ψηφοφορίας, όμως συνιστά σοβαρή διαίρεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 32 βουλευτές αποφάσισαν να μη στηρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς, καταψηφίζοντας την επιλογή της  για αποτροπή του κινδύνου της χρεοκοπίας. Βασική πρτεραιότητα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της συμφωνίας, το αμέσως επόμενο διάστημα”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα