Σαμαράς: Ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν. Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δαημοκρατίας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δαημοκρατίας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Για νέα μέτρα κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς. Τι δήλωσε o πρώην πρωθυπουργός μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα αποτελέσματα της μίνι Συνόδου στις Βρυξέλλες

"Ξεκάθαρη προϋπόθεση για να σωθεί η Ελλάδα από την ασφυξία, είναι ο κ. Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων" τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

"Βαθμολογητές του θα είναι η τρόικα στην Αθήνα και το Eurogroup στις Βρυξέλλες, την ώρα που ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν. Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα» προσθέτει ο κ. Σαμαράς.

Η απάντηση Σακελλαρίδη

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχετικά με τη δήλωση του κ. Σαμαρά, τόνισε:

"Κατανοούμε τη δυσκολία του κ. Σαμαρά να αποδεχθεί ότι υπάρχουν κυβερνήσεις που διαπραγματεύονται. Άλλωστε δεν τον βοηθούν και οι αναμνήσεις του από τις Συνόδους Κορυφής: αποχωρούσε με πακέτα υφεσιακών μέτρων και περικοπών.

Η κυβέρνηση πέτυχε να θέσει το πλαίσιο της πολιτικής που θα δώσει ανάσα στην οικονομία και την κοινωνία. Το περίφημο email Χαρδουβέλη, πλέον, είναι παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, δεσμευμένοι από τη λαϊκή εντολή".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Να πέσουν οι τόνοι της ρητορικής απ’ όλες τις πλευρές ζήτησε ο Σαμαράς στο ΕΛΚ

SHARE:

24Media Network