Σαμαράς σε γιορτινό κλίμα: ‘Κουκουλοφόροι, καταλήψεις και λαθρομετανάστες παντού’

Σαμαράς σε γιορτινό κλίμα: ‘Κουκουλοφόροι, καταλήψεις και λαθρομετανάστες παντού’
ΠΥΛΟΣ-10042015_Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΠΥΛΟ.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Για επιστροφή της ανασφάλειας του πολίτη, έκανε λόγο ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για "επαφές με τρομοκράτες"

Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της ασφάλειας. “Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι εμφανίζονται και πάλι κουκουλοφόροι, καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές με τρομοκράτες.

“Όμως μια χώρα η οποία πέρα από τα οικονομικά της προβλήματα, έχει τον πολίτη της να ζει με την ανασφάλεια και το φόβο, δεν μπορεί ούτε να προκόψει ούτε να πατήσει γερά στα πόδια της”, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σακελλαρίδης: Η ελληνική κοινωνία και η Δημοκρατία δεν τρομάζουν, χρειάζονται μία πιο σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

“Είναι θλιβερό που ο κ. Σαμαράς επενδύει ακόμη μία φορά στον φόβο. Προσπαθώντας να αποκρύψει την ανυπαρξία οποιασδήποτε εναλλακτικής πρότασης εκτός από το Μνημόνιο, επιλέγει να καταφύγει στα γνωστά του ακροδεξιά παραληρήματα” αναφέρει, σχετικά με την δήλωση του Αντ. Σαμαρά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καταλήγοντας:

“Η ελληνική κοινωνία και η Δημοκρατία δεν τρομάζουν, αλλά χρειάζονται μία πιο σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα