Σε 7.600 ανήλθαν οι εγγραφές στον iΣΥΡΙΖΑ

Σε 7.600 ανήλθαν οι εγγραφές στον iΣΥΡΙΖΑ
Καρέ από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα Eurokinissi

Μεγάλη ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου, καθώς από τις εκλογές έως την έναρξη της καμπάνιας είχαν εγγραφεί ακόμα 5.500 νέα μέλη. Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη αρχές της εβδομάδας.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Κουμουνδούρου για τις αυξητικές τάσεις που εμφανίζονται στην εγγραφή νέων μελών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυρίως πλέον μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr.

Μέχρι τις 5 το απόγευμα είχαν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδιναν το βράδυ της Πέμπτης οι αρμόδιοι, 7.600 νέα μέλη.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν, επίσης, πως από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έως και την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είχαν εγγραφεί επιπλέον 5.500 νέα μέλη, σύνολο, δηλαδή, με φυσική παρουσία, αλλά και ψηφιακά, 13.100 -αύξηση, περίπου 50%!

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες της τριήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, που θα αποτελέσει το δεύτερο σταθμό της “εξόρμησης προς το λαό” του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιοδεία θα είναι τριήμερη και ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από τις μεγάλες πόλεις θα επισκεφθεί και χωριά του νησιού, ενώ πέραν των συγκεντρώσεων θα επισκεφθεί καφετέριες, άλλους χώρους διασκέδασης, χώρους εργασίας κοκ.

Παράλληλα, ετοιμάζεται πρόγραμμα περιοδειών και κορυφαίων στελεχών, ώστε να συνεχιστούν , οι ικανοποιητικοί ρυθμοί εγγραφής νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου, ενώ επίκειται η ανακοίνωση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, αλλά και της Επιτροπής Προγράμματος υπό την προεδρία του Γιώργου Σταθάκη.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν χθες και στα περί “κλεμμένης” φωτογραφίας που όπως τόνιζαν διακινούσε στα social media το κυβερνών κόμμα και …ευχαριστούσαν τη ΝΔ για τη “δωρεάν διαφήμιση”, ενώ την κατηγόρησαν για “γελοιότητες”, αφού όπως επεσήμαναν η φωτογραφίας είναι αγορασμένη από πλατφόρμα φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version