Σκευωρία σε βάρος του και για το ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει ο Άδωνις

Σκευωρία σε βάρος του και για το ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει ο Άδωνις
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΔΩΝI ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι είπε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Πως σχολίασε τα σε βάρος του δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το σκάνδαλο της Novartis

Σε καταγγελίες κατά του Παύλου Πολάκη προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι οργάνωσε μέσω εταιρείας φύλαξης, αντί 8 εκ. ευρώ, την αφαίρεση αρχείων από το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, να τον ενοχοποιήσει για 23 «δήθεν παράνομες προσλήψεις», όταν ήταν υπουργός υγείας.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης που προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, διαφθορά βρίσκεται φλασάκι στο οποίο εμφανίζεται από το πρωτόκολλο της γραμματείας του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ απόφαση με ημερομηνία 16.11.2013 όπου αναφέρονται ονομαστικά οι προσλήψεις. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης επρόκειτο για 70 συνολικά προσλήψεις οι οποίες έγιναν με απόφαση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ στις οποίες δεν είχε καμία εμπλοκή.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης πριν από λίγες μέρες εστάλη ένα email από «μη ανιχνεύσιμη διεύθυνση», και το οποίο έστειλε υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ όπου αναφερόταν σχετικά με το περιεχόμενο των εγγράφων που περιέχονταν στο φλασάκι να αφαιρεθούν και να αποκλειστούν αρχεία και έγγραφα.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο «εγκληματική συμμορία» υπό τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη και υποστήριξε ότι αυτά τα έγγραφα αποδεικνύουν τη μη εμπλοκή του σε εκείνες τις προσλήψεις. Κάλεσε μάλιστα την εισαγγελέα διαφθοράς και την επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης να πράξουν το καθήκον τους όπως είπε.

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που τον αφορούν προσωπικά για το σκάνδαλο της Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Περιμένω την προκαταρκτική επιτροπή της βουλής να κάνει το καθήκον της και να μας καλέσει όλους. Να πέσει άπλετο φως σ’ αυτή την υπόθεση. Φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση δεν θα τα κουκουλώσει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα