Σκληρή απάντηση Παυλόπουλου για Αγία Σοφία και Τσάμηδες

Σκληρή απάντηση Παυλόπουλου για Αγία Σοφία και Τσάμηδες
Greek politician and former minister Evripidis Stilianidis presented his new book entitled `Thrace: The Next Step`, in Athens, on May 25, 2016 / `: `. , 25 , 2016 Nick Paleologos / SOOC

Αυστηρό μήνυμα τόσο στην Τουρκία για το θέμα της Αγίας Σοφίας όσο και στην Αλβανία για τους Τσάμηδες έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε συνεργάτες του

Σκληρή απάντηση τόσο στην Τουρκία για το θέμα της Αγίας Σοφίας όσο και στην Αλβανία για τους Τσάμηδες έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε συνεργάτες του, όπως αναφέρει  δημοσίευμα της εφημερίδας Real News , που επικαλείται δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο τιτλοφορείται «Σκληρή απάντηση σε Ερντογάν-Ράμα για Αγία Σοφία και Τσάμηδες», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρεται να δήλωσε σε στενούς του συνεργάτες ότι «η πρόκληση της Τουρκίας δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά ευθέως κατά του ευρωπαϊκού και του εν γένει δυτικού πολιτισμού. Ας αναλογιστούμε ότι η Αγία Σοφία είναι μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO».

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ακόμη: «Αν η Αλβανία σέρνεται πίσω από τους συνεργάτες και τους νοσταλγούς των ναζί, είναι δικό της ζήτημα. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να “πουλάει” φιλία στην Ελλάδα».

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα