Σκληρή απάντηση Ποταμιού σε Θεοχάρη: Μας τρέλανε με τις συνεχείς μετατοπίσεις του

Σκληρή απάντηση Ποταμιού σε Θεοχάρη: Μας τρέλανε με τις συνεχείς μετατοπίσεις του
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του "Ποταμιού" την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το Ποτάμι κατηγορεί τον Χάρη Θεοχάρη ότι προσπάθησε να δημιουργήσει δικό του φορέα ώστε να διαπραγματευτεί με τη ΝΔ

Άμεση ήταν η απάντηση από το ΠΟΤΑΜΙ στο “διαζύγιο” που επήλθε με τον Χάρη Θεοχάρη. Το Ποτάμι, κατηγορεί τον ανεξάρτητο βουλευτή ότι προσπάθησε να δημιουργήσει δικό του φορέα, με τον οποίο θα διαπραγματευόταν με την ΝΔ.

“Την Άνοιξη του 2015 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ (γιατί ο Τσίπρας ήταν ανίκητος). Τον χειμώνα του 15 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ (γιατί το Ποτάμι πέφτει). Την Άνοιξη του 16 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ (γιατί ο Μητσοτάκης ανεβαίνει)” αναφέρει το Ποτάμι και συμπληρώνει: “Ενδιαμέσως στο συνέδριο προσπάθησε να μαζέψει υπογραφές για να διεκδικήσει την αρχηγία του Κινήματος αλλά δεν τα κατάφερε. Μας τρέλαινε λίγο όλους στο Ποτάμι με τις συνεχείς μετατοπίσεις του αλλά το υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία”.

Για την σημερινή απόφαση του κ. Θεοχάρη τονίζει ότι κλήθηκε από την “Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις μετά από καταγγελίες δεκάδων στελεχών ότι τους καλούσε να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη μιας νέας πολιτικής κίνησης! Αντί να έρθει και να απαντήσει στις καταγγελίες, μια ώρα μετά προτίμησε να φύγει από το Ποτάμι κρατώντας όμως την έδρα του Βουλευτή. Ήθη παλαιοκομματικά” και προσθέτει: “οι βουλευτές αυτής της Βουλής δεν εκλέχθηκαν με σταυρό. Εκλέχθηκαν με λίστες. Λίστες οι οποίες κατατέθηκαν με βάση τον νόμο, από τον επικεφαλής του Κινήματος. Λίστες στις οποίες μετείχε με χαρά ο Χάρης Θεοχάρης” και καταλήγει λέγοντας: “Και εδώ προκύπτει το απλό ερώτημα: αφού διαφωνούσε σφόδρα με την περυσινή πολιτική του κόμματος γιατί δέχτηκε να μπει στις λίστες; Για να μη χάσει την καρέκλα του βουλευτή; Και γιατί δεν παραδίδει τώρα την έδρα αφού συνεχίζει να διαφωνεί σφόδρα; Και να αρχίσει από το μηδέν μια νέα αρχηγική καριέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα