Νεκρός ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας

Νεκρός ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό σε διασταύρωση. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Τροχαίας Πρέβεζας

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο, ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Κώστας Παππάς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος αντιπεριφερειάρχης οδηγούσε τη μηχανή του και συγκρούστηκε στο 25ο χλμ. του εθνικού δρόμου Πρέβεζας - Ιωαννίνων με μικρό φορτηγό που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος.

Ο κ. Παππάς κατευθυνόταν προς την Πρέβεζα που σήμερα Πέμπτη (10/02) γιορτάζει τον πολιούχο της, Χαράλαμπο. Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν το Λούρο.

Ο κ. Παππάς βρίσκονταν στην διασταύρωση Ωρωπού Πρέβεζας και ξαφνικά από παρακείμενο δρόμο βγήκε ένα φορτηγό όχημα, το οποίο τον παρέσυρε.

Ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε εκλεγεί με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» επικεφαλής της οποίας είναι ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης, εξέφρασε την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του στενού του συνεργάτη και έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Την θλίψη τους εξέφρασαν και οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος από την Τροχαία Πρέβεζας.

Το βιογραφικό του Κώστα Παππά

Ο Κώστας Παππάς γεννήθηκε στην Άρτα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. Είχε διατελέσει Σύμβουλος Νομάρχη Άρτας την περίοδο 1990-1993, Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άρτας επί Δημαρχίας Κώστα Βάγια τις περιόδους 1994 – 1998 και 1998 – 2002 και Αντιδήμαρχος Αρταίων την περίοδο 2001 – 2002.

Ήταν Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών Άρτας.

Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Άρτας στις Δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Γ. Κοτσαρίδ, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Άρτας.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές το Νοέμβριο του 2010, ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη και είχε εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης στην Άρτα.

SHARE: