Σκουρλέτης: Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω για το μνημόνιο

Σκουρλέτης: Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω για το μνημόνιο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(ΠΟΡΤΡΙΑΤΑ)--(ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ--ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Δεν θα συμφωνούσαμε σε κοινό ανακοινωθέν που μιλούσε για τεχνική παράταση του μνημονίου ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης

“Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω για το μνημόνιο”, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μετά και τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Ευρωομάδας στις Βρυξέλλες.

“Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλάμε για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος προεκλογικά, και στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης… Ο λαός στηρίζει με το δικό του τρόπο αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε ούτε έχει κανένα νόημα”, είπε ο κ. Σκουρλέτης σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ακόμα: Το παρασκήνιο και οι συμμαχίες που χαράχθηκαν

“Εμείς δεν θα συμφωνούσαμε σε κοινό ανακοινωθέν που μιλούσε για τεχνική παράταση του μνημονίου” είπε χαρακτηριστικά ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας, ωστόσο, ανέφερε ότι δεν θα κλείσουν όλα τα θέματα τη Δευτέρα”.

Παράλληλα, είπε ότι είναι “απολύτως σεβαστές οι απόψεις του κ. Καμμένου για βοήθεια από την Κίνα και τη Ρωσία, μπορούν να τις έχουν κι άλλοι, αλλά προσωπικές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα