Σπίρτζης: “Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη;”

Σπίρτζης: “Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη;”
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης. ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI

Δημόσια ερωτήματα στην κυβέρνηση, όσον αφορά την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της 18χρονης στην Ηλιούπολη, θέτει ο Χρήστος Σπίρτζης. Είναι μέλος της ΝΔ; Πότε τέθηκε σε αργία; Θα δημοσιευτούν τα στοιχεία του;

“Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη; Ποιο είναι το όνομά του; Πότε ακριβώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα;”. Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει σε δήλωσή του, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης αναφέρει: “Θέτουμε δημόσια στην κυβέρνηση της ΝΔ δύο πολύ σαφή ερωτήματα σε σχέση με τον αστυνομικό, ο οποίος κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

1) Πότε ο συγκεκριμένος αστυνομικός, του οποίου το όνομα και τη φωτογραφία περιμένουμε ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα σωματεμπορίας, τέθηκε σε αργία; Έγινε αίτημα από την ΕΛΑΣ στον αρμόδιο εισαγγελέα να δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα και πότε; Υπάρχει, φύλλο πορείας που μετακινεί τον εν λόγω αστυνομικό σε άλλη υπηρεσία με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2021!

2) Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο αστυνομικός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας; Οι ερωτήσεις είναι απολύτως σαφείς και περιμένουμε άμεσα εξίσου σαφείς απαντήσεις. Η όποια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της φρικτής υπόθεσης θα πέσει στο κενό».

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ και η ΝΔ οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα