Σπίρτζης για επίθεση στο συνεργείο του Open: Να απαντήσει ο Χρυσοχοΐδης για την αδράνεια των αστυνομικών

Σπίρτζης για επίθεση στο συνεργείο του Open: Να απαντήσει ο Χρυσοχοΐδης για την αδράνεια των αστυνομικών
Αυτοψία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις πληγείσες περιοχές ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα τι ισχύει" αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης για την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open.

Απαντήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την επίθεση κατά δημοσιογράφων του Open ενώ κάλυπταν τη μεγάλη φωτιά στους Θρακομακεδόνες ζητάει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρει ότι η παραπάνω επίθεση κατά της Ελευθερίας Σπυράκη και του Κώστα Αλατζά μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, “ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης γράφει στην ανάρτησή του:

“Το γεγονός ότι αστυνομικοί κοιτούσαν άπραγοι την φασιστική επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Open, μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες. Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα τι ισχύει”.

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της Παρασκευής, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων, χτυπώντας τους ίδιους και το όχημά τους, ενώ μάλιστα στη συνέχεια έκλεψαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία της δημοσιογράφου Ελευθερίας Σπυράκη που ήταν παρούσα και βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση εκείνη την ώρα, υπήρχε αστυνομική παρουσία, ωστόσο δεν επενέβη κανείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα