Σπίρτζης: Μήνυση για το δημοσίευμα σχετικά με την είσοδο της Φενερμπαχτσέ στην Ελλάδα

Σπίρτζης: Μήνυση για το δημοσίευμα σχετικά με την είσοδο της Φενερμπαχτσέ στην Ελλάδα
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

Μηνυτήρια αναφορά για όσα αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών για τον Νίκο Χαρδαλιά στο ρεπορτάζ της Πέμπτης, κατέθεσε ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ

Μηνυτήρια αναφορά σχετικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για την είσοδο στη χώρα παιχτών της Φενερμπαχτσέ με κορονοϊό, μετά από εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, κατέθεσε ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

“Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών, αποκαλύψεις που περιλαμβάνουν δύο ενότητες θεμάτων”, δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι “η πρώτη σχετίζεται με την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και τη θέση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη”. “Αποδεικνύεται ότι ο μόνος σαμποτέρ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης, η κυβέρνησή του και το επιτελικό παρακράτος που έχει δομηθεί”, σχολίασε και πρόσθεσε: 

“Η δεύτερη ενότητα σχετίζεται με τη λειτουργία κρίσιμων κρατικών υπηρεσιών, όπως αυτή της Πολιτικής Προστασίας”. “Οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι υπάρχει τρόπος λειτουργίας παρόμοιος με αυτόν που υπάρχει στη νύχτα και την εγκληματικότητα, ο οποίος δεν αρμόζει σε δημόσιες υπηρεσίες μιας ευρωπαϊκής χώρας”, υπογράμμισε ο Χ. Σπίρτζης. 

“Πλέον, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη για να διερευνήσει πλήρως τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα