Σπίρτζης: “Όλη η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης ο Β’ είναι και ο Ορμπάν ο Β'”

Σπίρτζης: “Όλη η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης ο Β’ είναι και ο Ορμπάν ο Β'”
Eurokinissi

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, κατά τη συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΥΠ.

“Η ΠΝΠ αποτελεί προσβολή στο κοινοβούλιο, στον ελληνικό λαό και δείχνει το μεγάλο θράσος που έχετε σε σχέση με την προπαγάνδα που θέλετε να συνεχίσετε να ακολουθείτε μέχρι τέλους” είπε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης κατα τη συζήτηση στη Βουλή της ΠΝΠ για την ΕΥΠ. 

“Σας έχουν πάρει όλοι στην Ευρώπη χαμπάρι ότι ο Μητσοτάκης ο Β’ είναι και ο Ορμπαν ο Β΄” συμπλήρωσε και απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ είπε: “Από εδώ και πέρα στην παράταξη που ήθελε να απενοχοποιηθεί για τα ιστορικά λάθη και τις μαύρες σελίδες της ιστορίας που υπήρχαν πριν τη μεταπολίτευση, αν συνεχίσετε να ανέχεστε αυτήν την κατάσταση, είστε υπόλογοι και εσείς και συνεχίζετε την ιστορική ευθύνη της παράταξης σας για τις γκρίζες σελίδες της ελληνικής ιστορίας και σήμερα. Αλλά αυτό δεν είναι ανεκτό”.​

Νωρίτερα ο κ. Σπίρτζης στην ίδια τοποθέτηση, χαρακτήρισε προσχηματική τη νομοθετική πρωτοβουλία, “ενταγμένη στην προπαγάνδα του Μητσοτάκη του δεύτερου, του ανθρώπου που άλλαξε και τον πολιτειακό χαρακτήρα του πως λειτουργεί η κυβέρνηση και το κράτος. Ενός ανδρός αρχή και όλες οι αρμοδιότητες που πήρε επάνω του. Και αφορούν τον Τύπο, την ΕΥΠ, τη νομοθετική πρωτοβουλία των υπουργών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα