Σπίρτζης σε ΝΔ για τα φαινόμενα εγκληματικότητας: “Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε”

Σπίρτζης σε ΝΔ για τα φαινόμενα εγκληματικότητας: “Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε”
Ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή eurokinissi

Ο Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στα φαινόμενα εγκληματικότητας που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε έξαρση.

Ένα ιδιαίτερα «καυστικό» μήνυμα στην κυβέρνηση στέλνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης μετά το νέο περιστατικό του οργανωμένου εγκλήματος που έγινε στο Σάββατο το βράδυ στην Μεταμόρφωση 

«Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε… Και να μην σας προβληματίσουν ποτέ αυτά που βιώνουν κάθε μέρα οι πολίτες της χώρας μας» τονίζει μεταξύ άλλων στη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη:

«Προς κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενταύθα

Καλημέρα σας. Καλή Κυριακή.

Χθες νέα δολοφονία και πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία. Οι συμπολίτες μας έτρεχαν σαν τρελοί, Σάββατο βράδυ, σε κεντρικό δρόμο.

Ελπίζουμε να είστε καλά εκεί που είστε … γιατί εμείς εδώ στην «Σιναλόα» έχουμε κάθε εβδομάδα πυροβολισμούς στους δρόμους των πόλεων μας και δολοφονίες είτε απο συμβόλαια θανάτου είτε απο ληστείες σε σπίτια αθώων συμπολιτών μας.

Να είστε πάντα καλά…

Και πάλι καλή Κυριακή. Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε… Και να μην σας προβληματίσουν ποτέ αυτά που βιώνουν κάθε μέρα οι πολίτες της χώρας μας…»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα