Σπυράκη για Αντωνοπούλου: Να επιστρέψει το επίδομα ενοικίου εντόκως και να ζητήσει συγγνώμη

ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.Η έκθεση διοργανώνεται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από 1 έως 3 Νοεμβρίου.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.Η έκθεση διοργανώνεται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από 1 έως 3 Νοεμβρίου.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Η Ράνια Αντωνοπούλου θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους 'Ελληνες, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η αποκάλυψη για την επιδότηση ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ που έλαβε για το σπίτι της στο Κολωνάκι, αξιοποιώντας σχετική διάταξη νόμου του 2015, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπό παραίτηση η υφυπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπουλου

ADVERTISING

SHARE: