Στ. Καλόγηρος: Στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό κάποιοι δημιουργούν πυρήνες νέου κόμματος

Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό
Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Σκοπός τους, όπως είπε ο διευθυντής του TV Βεργίνα μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, είναι η δημιουργία συλλαλητηρίων σε όλη την χώρα ώστε να οργανώσουν ένα νέο κόμμα με το οποίο θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές

Για το Σκοπιανό, τα νέα συλλαλητήρια τη στάση του Αλέξη Τσίπρα και της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο διευθυντής του TV Βεργίνα Στέργιος Καλόγηρος στον Βασίλη Σκουρή.

Ο κ. Καλόγηρος ζήτησε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, σημειώνοντας ότι η ιστορία της χώρας δεν ξεπουλιέται, ενώ ζήτησε από τον πρόεδρος της Δημοκρατίας να θυμηθεί το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμαναλή. “Έχει υποχρέωση να δημιουργήσει πολιτειακή κρίση και να σωθεί η χώρα εάν η κυβέρνηση θέλει να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή” είπε μεταξύ άλλων συμπληρώνοντας για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία: “Αν θελήσουν να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία στη συμφωνία τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον λαό”.

Για τα συλλαλητήρια είπε ότι συμμετείχαν απλοί πολίτες, οι οποίοι αγαπούν την πατρίδα τους. “Πρέπει να ενδυναμωθεί το πατριωτικό κίνημα και να γίνει μια μεγάλη κινητοποίηση” υποστήριξε αποσαφηνίζοντας παράλληλα ότι “κάποιοι που συμμετείχαν στα προηγούμενα συλλαλητήρια έχουν τη διάθεση να κατέβουν στις επόμενες εκλογές. Αυτοί, λοιπόν, που λένε “ναι” σε συλλαλητήρια σε όλη την χώρα θέλουν να δημιουργήσουν πυρήνες με σκοπό να οργανώσουν ένα νέο πολιτικό κόμμα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοτζιάς: Προς το εθνικό μας συμφέρον η συμφωνία με την ΠΓΔΜ

Σπυράκη: Να μη συναινέσει προκαταβολικά η κυβέρνηση σε συμφωνία στο Σκοπιανό

ADVERTISING

SHARE: