Στ. Θεοδωράκης: Ως πότε θα ανέχεστε την Πρόεδρο της Βουλής;

Στ. Θεοδωράκης: Ως πότε θα ανέχεστε την Πρόεδρο της Βουλής;
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Να πει την αλήθεια στο λαό ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον πρωθυπουργό

Από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απάντηση μέχρι πότε θα ανέχεται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Με την επιστολή της κάνει μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι η πρόεδρος της Βουλής «πρέπει να κατέβει από την έδρα της , να αφήσει το κανάλι της και να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης έφεραν τη χώρα σε χειρότερη θέση από τους προηγούμενους και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει την αλήθεια στο λαό. «Θυμίζετε τα κακομαθημένα πριγκιπόπουλα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι «το μνημόνιό σας θέλει προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης». «Αλήθεια και πραγματικότητα χρειάζεται η κοινωνία , προέχει η σωτηρία της χώρας κι όχι τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα», είπε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για καθαρά παιχνίδια από την κυβέρνηση κι όχι για προσπάθειες να στηθούν κομματικά δίκτυα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε την πρώην υπουργό Νάντια Βαλαβάνη για τις εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει καλώντας τη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα