Στα ‘χαρακώματα’ Δημοκρατική Συμπαράταξη – Ποτάμι για την κλήση ή μη του Θεοδωράκη

Στα ‘χαρακώματα’ Δημοκρατική Συμπαράταξη – Ποτάμι για την κλήση ή μη του Θεοδωράκη
ΑΘΗΝΑ-4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ''ΔΡΑΣΗΣ'' // ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Κλήθηκε να δώσει το παρών στη συνδιάσκεψη αλλά αρνήθηκε", υποστηρίζουν οι μεν, "δεν κλήθηκε καν", σύμφωνα με τους δε

Ανέβηκε το θερμόμετρο στις σχέσεις Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού. Αιτία εάν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κι αρνήθηκε, ενώ μίλησε στο συνέδριο της Δράσης.

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ήταν η άτυπη ενημέρωση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

«Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους. Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στον διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος», απάντησε νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας με ανάλογο τρόπο το Ποτάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα