Στα Σκόπια προσεχώς ο Καμίνης

Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 /     43     ,    3 , 2017.
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Ο Δήμαρχος Αθηναίων πρόκειται να ανταποδώσει την επίσκεψη του δημάρχου των Σκοπίων στην Αθήνα

Σύντομα θα επισκεφθεί τα Σκόπια ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε ανταπόδοση της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει μεθαύριο, Παρασκευή στην Αθήνα, ο Σκοπιανός ομόλογός του, Πέτρε Σιλέγκοφ.

Αυτό δήλωσε, σε συνέντευξη του, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, στο επίκεντρο της συνάντησης της Παρασκευής «δεν θα βρεθεί το πολιτικό ζήτημα, αλλά το πως μπορούν να συνεργαστούν οι δύο πρωτεύουσες, στην καινοτομία, την κοινωνική πολιτική, την αστική ανθεκτικότητα, τον πολιτισμό». Ωστόσο σημείωσε, η συνάντηση στέλνει και το μήνυμα ότι «μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να συνυπάρχουμε ειρηνικά» καθώς και ότι «μπορούμε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και να συμφωνούμε σε θέματα χαμηλής πολιτικής». Αναφερόμενος στην πολιτική διαπραγμάτευση, ο κ. Καμίνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας, επισημαίνοντας ότι συνήθως το επόμενο που ανοίγει είναι πιο μικρό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Αθήνα ο δήμαρχος των Σκοπίων

ΠΓΔΜ: Αλλάζουν άμεσα τα ονόματα σε αεροδρόμιο και αυτοκινητόδρομο

Σκοπιανό και Novartis στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

ADVERTISING

SHARE: