Στάση πληρωμών στο ΠΑΣΟΚ

Στάση πληρωμών στο ΠΑΣΟΚ

Με ένα sms ο γγ του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι για το μήνα Οκτώβριο θα προκύψουν καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας. Προβλήματα ρευστότητας λόγω του θρίλερ με την 6η δόση

Το “κούρεμα” φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη να επηρεάζει τη χώρα μας, καθώς ήδη στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, “ζητάται κατανόηση για την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών του Οκτωβρίου”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος ζήτησε την πλήρη στήριξη των υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ και την απόλυτη κατανόηση για το γεγονός ότι η μισθοδοσία του μηνός Οκτωβρίου θα καθυστερήσει τουλάχιστον 15 μέρες.

Όπως περιγράφουν οι αρμόδιοι, βασική αιτία είναι η καθυστέρηση στην εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου από την τρόικα.

Με sms που εστάλη το μεσημέρι της Τετάρτης στα κινητά τους, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ (όσοι δηλαδή εργάζονται στις διοικητικές υπηρεσίες του κόμματος και στα κεντρικά γραφεία της οδού Ιπποκράτους) ενημερώθηκαν ότι η πληρωμή τους για τον Οκτώβριο μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και 15 μέρες.

“Σας ενημερώνουμε ότι οι αποδοχές μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθούν έως τις 15 Νοεμβρίου 2011, λόγω καθυστέρησης χορήγησης της Γ’ δόσης της κρατικής χρηματοδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”, έγραφε το μήνυμα που υπέγραφε ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ (και διοικητής του ΙΚΑ) κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε πολιτική παράταξη, καθώς και στη ΝΔ έχουν παρατηρηθεί αρκετές καθυστερήσεις στη μισθοδοσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα