Στη Μάνδρα ο Τσίπρας

Στη Μάνδρα ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την περιοχή που επλήγη από την καταστροφική καταιγίδα και είδε από πρώτο χέρι το μέγεθος της καταστροφής. Τον συνόδευσαν Δούρου, Σκουρλέτης

Τη Μάνδρα, που ακόμη μετράει πληγές από την καταστροφική καταιγίδα και πλημμύρα, επισκέφθηκε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, o κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις χθεσινές φονικές πλημμύρες. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν -μεταξύ άλλων- η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλης Καπέλιος και άλλοι κρατικοί παράγοντες.

Στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter ανέβηκε μία φωτογραφία από την επίσκεψη, όπου διακρίνεται ο πρωθυπουργός να περιηγείται στο λασπωμένο τοπίο της καταστροφής και από τη σύσκεψη.

Κατά την επίσκεψη θα γίνει αναλυτική αυτοψία ενώ ο πρωθυπουργός και η περιφερειάρχης θα μετάσχουν σε σύσκεψη, με όλους τους τοπικούς φορείς και τους αρμόδιους παράγοντες του κρατικού μηχανισμού, στην οποία θα εξεταστεί τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, αλλά και πώς πρέπει η Πολιτεία να ενεργήσει για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων.

Μετά τη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα