Στη Θάσο αντί της Κεφαλονιάς ο Τσίπρας

Στη Θάσο αντί της Κεφαλονιάς ο Τσίπρας
Meeting between the Prime Minister of Greece, Alexis Tsipras, and representatives of the employer and labour organizations of Northern Greece and Thessaloniki, in Athens, on August 24, 2016 / ., , 1 , 2016 SOOC

Τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά θα επισκεφτεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, ματαιώνοντας το ταξίδι στην Κεφαλονιά για τα εγκαίνια σχολείου

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Δευτέρα στην Θάσο για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το ξημερώματα του Σαββάτου.

Στη Θάσο βρίσκεται ήδη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη με φορείς του νησιού στην οποία έγινε μια συνολικής εκτίμηση της κατάστασης από τη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι έχει συνολική εικόνα των πυρκαγιών υπογραμμίζοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε απόλυτη ετοιμότητα.

Ο πρωθυπουργός επρόκειτο να επισκεφθεί την Κεφαλονιά τη Δευτέρα για να παραστεί στον Αγιασμό και να εγκαινιάσει το σχολικό συγκρότημα Α’ και Β’ Λύκειο στη θέση «Φαραώ» αλλά λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Θάσο η επίσκεψη αυτή ματαιώθηκε.

Ο κ. Τσίπρας θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο ΠΣ Ιωάννη Καρατζιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα