Στην Αθήνα ο Σάντσεθ μετά από πρόσκληση Τσίπρα

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ μετά από πρόσκληση Τσίπρα
Αλέξης Τσίπρας και Πέδρο Σάντσεθ Eurokinissi

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Ισπανός Πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, το επόμενο διάστημα, έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την παρουσία τους στο Παρίσι, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι δύο αρχηγοί συναντήθηκαν και συζήτησαν, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να προσκαλεί στην Ελλάδα τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας και εκείνον να αποδέχεται την πρόσκληση.

Το Σάββατο, μιλώντας στο συνέδριο του SPD στη Γερμανία, ο κ. Τσίπρας είχε υπογραμμίσει την ανάγκη σύμπραξης των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας με αυτές της Αριστεράς έτσι ώστε να αποκρουστεί, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ο εθνικισμός και η άνοδος της ακροδεξιάς. Είχε μάλιστα, φέρει ως παράδειγμα την κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ στη Γερμανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα