Στην Κρήτη την Παρασκευή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο υπουργός οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος,βγαίνει από κεντρικό ξενοδοχείο,όπου από εχθές γίνονται οι συναντήσεις  μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση, Τρίτη 24 οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας)
Ο υπουργός οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος,βγαίνει από κεντρικό ξενοδοχείο,όπου από εχθές γίνονται οι συναντήσεις μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση, Τρίτη 24 οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας) EUROKINISSI

Ο υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη και θα έχει σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης

Στην Κρήτη θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Η εκδήλωση με θέμα «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο» θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Ηράκλειο.

Ο κ. Τσακαλώτος κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες. Αργά το βράδυ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

ADVERTISING

SHARE: