Στην Τήλο ο Τσίπρας – Ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου

Στην Τήλο ο Τσίπρας – Ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου

Με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τη δήμαρχο του ακριτικού νησιού Μαρία Καμμά παρακολούθησε χθες βράδυ την Ακολουθία του επιταφίου ο Αλέξης Τσίπρας

Στην ακριτική Τήλο περνάει τις μέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο νησί την Μεγάλη Πέμπτη.

Χθες βράδυ, όπως μετέδωσε η Δημοκρατική της Ρόδου, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, συνοδευόμενος από την σύζυγό του και την Δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά – Αλειφέρη.

Σήμερα θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε αεροπορικώς στη Ρόδο το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και ένα φιλικό ζευγάρι. Στη συνέχεια μετέβη στην Τήλο με πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ενώ στο λιμάνι του νησιού τους υποδέχθηκαν η δήμαρχος κ. Καμμά – Αλειφέρη, δημοτικοί σύμβουλοι και ο συνεργάτης του δημοσιογράφος Θανάσης Χαρτερός, ο οποίος φέρεται να είχε προετοιμάσει και τα της επισκέψεώς του στο νησί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα