Στηρίζει Καμίνη η ΔΗΜΑΡ

Στηρίζει Καμίνη η ΔΗΜΑΡ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Καμίνης υπηρέτησε και υπηρετεί την αντίληψη του κόμματος για μια χειραφετημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κίνηση που θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο και τους συνεργάτες του, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης τη σημερινή συνάντηση των δυο ανδρών στο δημαρχιακό μέγαρο της οδού Αθηνάς.

Όπως τόνισε ο κ. Κουβέλης, μετά τη συνάντηση, ο νυν δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του είναι εκείνοι που υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση «όπως εμείς τη θέλουμε και όπως πιστεύουμε ότι τη διεκδικούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, όλης της χώρας».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επαίνεσε το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί επί δημαρχίας του κ. Καμίνη και επισήμανε ότι ο δήμος κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, αλλά και να σηκώσει ανάστημα στις δυνάμεις που προσπαθούν να εκφασίσουν τη ζωή της πόλης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, από την πλευρά του, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για το έργο της δημοτικής αρχής και για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι φορέας αιχμής για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα