Στις 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου το 13ο συνέδριο της ΝΔ

Στις 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου το 13ο συνέδριο της ΝΔ
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης MotionTeam

Μεϊμαράκης, Καλαφάτης, Στεργίου, Μαρινάκης, Γαϊτάνης, Φεύγας, Κονταδάκης, Κάπη, Νέζης και Μπρατάκος στην οργανωτική επιτροπή.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου με τα ακόλουθα στελέχη.

Πρόεδρος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πρώην πρόεδρος της ΝΔ και Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μέλη: Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (που αναμένεται να εκλεγεί και πρόεδρος στο συνέδριο της νεολαίας στις αρχές Οκτωβρίου) Παύλος Μαρινάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας, ο Γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας Προέδρου Κύρα Κάπη, ο Σύμβουλος Προέδρου Θανάσης Νέζης και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος.

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. “Η ΝΔ εισέρχεται στην περίοδο προετοιμασίας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της.

Το Συνέδριο είναι το βήμα όπου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η ΝΔ έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Το κόμμα μας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός οργανισμός και επιδιώκει να είναι ανοιχτό προς τους πολίτες αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού, επιδιώκοντας να εκφράσει τους προβληματισμούς τους αλλά να δώσει και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Με αυτό το σκεπτικό το Συνέδριό μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία”, αναφέρει το Μοσχάτο σε σχετική ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version