Στις 5 Μαρτίου απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για το βίντεο Μπαλτάκου

Στις 5 Μαρτίου απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για το βίντεο Μπαλτάκου
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχωρεί από τα δικαστήρια μετά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον του διευθυντή της "Εφημερίδας των Συντακτών" Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας "Ιός", την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς μετήχθη την Πέμπτη ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαρτίου

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μετήχθη σήμερα Πέμπτη ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να απολογηθεί για το αποκαλούμενο “βίντεο Μπαλτάκου”.

Ο κατηγορούμενος Χρυσαυγίτης ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή Διαφθοράς που έχει “χρεωθεί” την υπόθεση και τελικά αναμένεται να απολογηθεί στις 5 Μαρτίου.

Κατά την έξοδό του δήλωσε: «Αποκάλυψα το κύκλωμα του Σαμάρα, είπα την αλήθεια και τώρα πληρώνω το τίμημα της αλήθειας. Γιατί αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες Μπαλτάκου, στέλνουν εμένα σε ανακρίσεις και φυλακές. Αλλά δεν αλλάζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είναι τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας».

Ο Ηλ. Κασιδιάρης αντιμετωπιζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα