Στο Κρεμλίνο ο Αλέξης Τσίπρας στις 8 Απριλίου. Έκλεισε η συνάντηση με τον Πούτιν

Στο Κρεμλίνο ο Αλέξης Τσίπρας στις 8 Απριλίου. Έκλεισε η συνάντηση με τον Πούτιν

Στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας στις 8 Απριλίου όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα της ελληνικής πλευράς το Κρεμλίνο. Συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα

Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 8 Απριλίου. Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Κρεμλίνο.

Το Κρεμλίνο απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας θετικά στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση και έτσι το ραντεβού Τσίπρα – Πούτιν ορίστηκε για τις 8 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει προσκληθεί στη Μόσχα με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη των Συμμάχων επί της χιτλερικής Γερμανίας.

Νωρίτερα, στις 23 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ μετά από πρωτοβουλία της ιδίας. Οι δυο τους είχαν μια πρώτη συνάντηση στις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Στη επικείμενη συνάντηση, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα της διαπραγμάτευσης, αναμένεται να συζητηθεί η πορεία των διαβουλεύσεων, αλλά και της τετράμηνης παράτασης, οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί η Ελληνική πλευρά, το χρηματοδοτικό, αλλά και οι Ελληνογερμανικές σχέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα