Στο Μαξίμου Κοντονής- Παπαγγελόπουλος για Novartis

Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε εκτάκτως την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης και το Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του Eurogroup. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε εκτάκτως την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης και το Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του Eurogroup. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την δικογραφία που αφορά την υπόθεση Novartis υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την δικογραφία για την υπόθεση Novartis, καθώς στις 8 ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή και του αναπληρωτή υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σημειωτέον ότι νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε μεταβεί στον Άρειο Πάγο προκειμένου να ενημερωθεί για τα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων που αφορούν στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ η σχετική δικογραφία έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τη Βουλή, αφού "σκόνταψε" σε πολιτικά πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis

ADVERTISING

SHARE: