Στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος
Συνοδεία πληρεξούσιου δικηγόρου, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών, Ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος στην εισαγγελεία εφετών, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014. Ο Γ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) eurokinissi

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος. Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος

Συνοδεία πληρεξούσιου δικηγόρου του Π. Σαράκη, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών, ο φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.

Τον Γ. Αποστοτολόπουλο κατονόμασε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Π. Χαικάλης ως το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος (κατά δήλωση του κ. Χαϊκάλη) παρέλαβε το παράνομο οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ’ αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη – Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη – Λαζόπουλο.

Έρευνα για τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του υλικού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.

Ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με την εντολή να εντοπίσει ποιοι ανήρτησαν παρανόμως στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ισίδωρου Ντογιάκου:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα