Στουρνάρας: Οι μάρτυρες τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης

Στουρνάρας: Οι μάρτυρες τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Στάυρος Θεοδωράκης μίλησαν στην παρουσίαση του βιβλίου: «Το ευρωπαϊκό φαινόμενο: Η ενοποίηση και οι προσπάθειες υλοποίησης της ιδέας», των κυρίων Παναγιώτη Λιαργκόβα και Χρήστου Παπαγεωργίου στο ξενοδοχείο CARAVEL. Δευτέρα 16 Οκτώβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει ασυναρτησίες και αναίσχυντες συκοφαντίες τις καταθέσεις για την Novartis

Την εκτίμηση ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis «μίλησαν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης» και «τους έχει ζητηθεί να πουν αυτές τις αναίσχυντες συκοφαντίες» εκφράζει ο Γιάννης Στουρνάρας με άρθρο του στα «Νέα», σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του.

Ο κεντρικός τραπεζίτης αναφέρει ακόμη ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ελήφθησαν σκληρά μέτρα μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης, η οποία έπεσε κάτω από το μισό σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, και σημειώνει ότι «η Νovartis βεβαίως και δεν εξαιρέθηκε από αυτό».

Ο Γ. Στουρνάρας αναφέρεται και στην εμπλοκή της συζύγου του στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι έχει διαφανή επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν ο ίδιος γίνει υπουργός.

Τέλος, σχολιάζει ότι «οι μάρτυρες λένε ασυναρτησίες» και πως «αγνοούν βασικά στοιχεία κατανομής αρμοδιοτήτων στα υπουργεία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα