Στρατούλης: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην ψηφιστεί τρίτο μνημόνιο

Στρατούλης: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην ψηφιστεί τρίτο μνημόνιο
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Να απεγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μνημόνια, είπε ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας, Δημήτρης Στρατούλης.

Την πρόθεσή του να κάνει κάθε προσπάθεια, ώστε “να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μνημόνια, να μην υπογράψει τη δανειακή σύμβαση και να επανέλθει στη ρότα των προεκλογικών δεσμεύσεων”, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, είπε:

“Νομίζω ότι έγινε αυτό το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει δηλαδή συνεδρίαση του αρμόδιου συλλογικού οργάνου του κόμματος. Με νηφαλιότητα, με ψυχραιμία θα συζητήσουμε τα ζητήματα των ημερών και καθ’ όσον με αφορά θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια και με την παρέμβασή μου στην ΚΕ, αλλά και στην ΚΟ και στα άλλα συλλογικά όργανα κάνει το κόμμα για να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μνημόνια. Για να μην υπογράψει την τελική δανειακή σύμβαση με το τρίτο μνημόνιο που θα τη συνοδεύει και για να επανέλθει στη ρότα των προεκλογικών του δεσμεύσεων”.

“Η κυβέρνηση να επανέλθει στη ρότα των προγραμματικών της δηλώσεων και να μην εγκλωβιστεί σε δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές της χώρας με τις οποίες θα ακυρώνεται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα