Σβίγκου: Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για το ασφαλιστικό της ΝΔ

Σβίγκου: Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για το ασφαλιστικό της ΝΔ
Η πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και υποψήφια στην Α Αθηνών Eurokinissi

Η πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, υπογραμμίζοντας ότι "δεν έχουμε δει ακόμη επίσημη διάψευση από την Πειραιώς".

Ανατριχιαστικές χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Αυγή» για το ασφαλιστικό σχέδιο της ΝΔ, η πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, επισημαίνοντας ότι «δεν έχουμε δει ακόμη επίσημη διάψευση», από την Πειραιώς.

Όπως είπε, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο η υποψήφια βουλευτής στην Α΄Αθηνών, το πρόγραμμα της Πειραιώς προβλέπει πλήρη ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, με πλιάτσικο στα ταμεία 75 δισ. ευρώ.

Έτσι εξηγείται «η απόδραση του κ. Μητσοτάκη από το ντιμπέιτ, γιατί, μεταξύ άλλων, φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το ακραίο ασφαλιστικό πρόγραμμα του κόμματός του. Γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία απάντηση ούτε και για το που θα βρεθούν τα 55 δισ. ευρώ για το κόστος μετάβασης στο νέο ασφαλιστικό σύστημα. Δε λένε ότι δε θα μπορούν να καταβληθούν οι συντάξεις ούτε στους νυν συνταξιούχους», τόνισε η κα Σβίγκου και χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ «dealer ιδιωτικών συμφερόντων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα