Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη

Με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη, συναντήθηκε ο νυν πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκη. Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχαν νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η συνάντηση αυτή έγινε γνωστή κατά τύχη και ανακοινώθηκε εκ των υστέρων, καθώς πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή λίγο πριν τη συνάντησή του με τον αμερικανό βοηθό αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Hayt Brian Yee και κατ’ αυτό τον τρόπο η συνάντηση των κ.κ. Μητσοτάκη Μεϊμαράκη έγινε αντιληπτή από τους δημοσιογράφους.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν ότι οι συναντήσεις αυτές είναι στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συνομιλιών του προέδρου της ΝΔ με τους πρώην προέδρους του κόμματος και τους πρώην πρωθυπουργούς.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά που είδε το φως της δημοσιότητας συνάντηση των δύο ανδρών ήταν πριν από τέσσερις μήνες, το Μάρτιο του 2017 στον απόηχο της παρ’ ολίγο ρήξης των δύο πλευρών καθώς τότε ο κ. Μεϊμαράκης είχε μιλήσει για «τζάμπα μαγκιές» αναφορικά με την καταψήφιση της συμφωνίας που θα ολοκλήρωνε τη δεύτερη αξιολόγηση και τις συγκρίσεις που γίνονταν με τη στάση της ΝΔ το καλοκαίρι του 2015 όταν ψήφιζαν από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ το τρίτο μνημόνιο.

SHARE: