Συνάντηση Μητσοτάκη- Σαμαρά χωρίς δηλώσεις

Συνάντηση Μητσοτάκη- Σαμαρά χωρίς δηλώσεις
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό για μισή ώρα στο γραφείο του στη Βουλή.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα και δεν πραγματοποιήθηκαν δηλώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με γαλάζιες πηγές η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ειδικότερα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά την 7η Ιουλίου και τις προοπτικές της χώρας υπό το φως της νίκης της παράταξης στις πρόσφατες εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αντ. Σαμαρά για την ολόθερμη στήριξή του σε όλη την περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών.

Ο κ.Μητσοτάκης την Τετάρτη θα συναντηθεί και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ενώ σήμερα το πρωί, πριν τη σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό, είχε και συνάντηση με τον απερχόμενο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σαμαράς εφέρετο να ενδιαφέρεται να μετακομίσει στις Βρυξέλλες, ωστόσο ως πρώην πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει θέση αντιπροέδρου, η οποία όμως πιθανόν δε θα δοθεί στο ΕΛΚ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι καίτοι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει η Ελλάδα να κρατήσει το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί ποιο χαρτοφυλάκιο θα έχει ο Επίτροπος που θα ορίσει και τα σενάρια αναφέρουν ότι θα ζητηθεί πιθανότατα παραγωγικό χαρτοφυλάκιο και δη το Γεωργίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version