Συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Περιοδεία του προέδρου της ΝΔ σε Ηλεία και Μεσσηνία σήμερα και αύριο. Η απάντηση αίνιγμα του πρώην πρωθυπουργού όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής

«Κάτω από τ’ αυλάκι» θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιοδεύοντας σε δύο νομούς της Πελοποννήσου, την Ηλεία και τη Μεσσηνία. Ωστόσο, στο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ ξεχωρίζει το γεγονός ότι την Παρασκευή 2 του Φλεβάρη θα μεταβεί στην Καλαμάτα για να παραστεί στη θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής, όπου κάθε χρόνο δίνει το παρών λόγω εντοπιότητας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος άλλωστε διατηρεί τον τίτλο του βουλευτή Μεσσηνίας.

Βέβαια το παρών θα δώσουν και άλλοι πολιτικοί παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αλλά και ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας Προκόπης Παυλόπουλος. Όμως το ενδιαφέρον στρέφεται παραμονές ουσιαστικά του συλλαλητηρίου της Κυριακής, σε ορισμένες πληροφορίες που θέλουν να παρακάθονται σε δείπνο ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ καθώς ο Αντώνης Σαμαράς όπως γράφουν και Μέσα Ενημέρωσης του νομού Μεσσηνίας θα κάνει το τραπέζι στον Κυριάκο Μητσοτάκη απόψε το βράδυ λίγο μετά την άφιξη του κ. Μητσοτάκη από την περιοδεία του σε περιοχές του νομού Ηλείας και την ομιλία του το απόγευμα στον Πύργο.

Η σιωπή και το χαμόγελο του Σαμαρά για το συλλαλητήριο

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ρωτήθηκε χτες από τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος εκδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας στην οποία παραβρέθηκε, για το αν θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα. Ο κ. Σαμαράς χαμογέλασε απαντώντας με τη …σιωπή του. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο, ωστόσο για την τελική του απόφαση θα συνυπολογιστούν αρκετοί παράγοντες. Πάντως εκείνη τη μέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο ίδιος πάντως όταν είχε ρωτηθεί για το προηγούμενο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη είχε απαντήσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες «όλα καλά, προς το παρόν όλα καλά».

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε και χτες το News 24/7, εισηγήσεις να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο δέχεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο μάλλον θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να τις κάνει δεκτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα